Cautare

61454 de rezultate pentru "meciuri din liga iv" (5.36 secunde)
Sa speram ca evolutia buna de la Urziceni va fi continuata si in restul etapelor, cu toate ca in urmatoarele patru runde Universitatea va juca toate meciurile in "deplasare", avand in vedere ca partidele de acasa cu Ceahlaul si Pandurii Targu Jiu se disputa, din cate am inteles, la Caracal.
Revenit din Olanda, o data cu Ovidiu Stinga, Andrei Ionescu nici nu a apucat sa puna piciorul pe minge ca Adrian Mititelu a si dat diagnosticul:
Nu cu mult timp in urma, intreaga Romanie se uita chioras la transferurile pe banda rulanta si musai din afara, in special din Portugalia si America de Sud, ale CFR-ului din Cluj.
Pana cand episodul Inter Milano, din telenovela "Mirel se transfera", l-a facut sa-si piarda rabdarea, iar la finalul dublei cu Galatasaray, care a parafat o noua calificare a Stelei in Liga Campionilor, l-a facut sa declare, clar si raspicat, ca in iarna va pleca sigur din Ghencea.
Au inceput schimbarile in lotul FCSB, la scurt timp dupa finalul sezonului in care au trecut, din nou, pe langa titlul Ligii 1.
Gavril Marza, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Suceava, a anuntat ieri ca Liga alesilor locali din PSD se va adresa Congresului Puterilor Locale si Regionale de la Strasbourg si Comisiei Europene privind “abuzurile“ actualei Puteri impotriva unor autoritati locale din PSD, demisa in urma unei presupuse incompatibilitati.
Singura companie care a mers pe plus anul trecut este ANA Hotels, fostul vicepremier obtinand de pe urma businessului sau din turism peste 11,6 milioane lei.
Liga secunda programeaza astazi, de la ora 17.00, etapa a 23-a, intermediara, care se anunta extrem de dificila pentru formatiile oltene. ... din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita.
Investitie de 6 milioane pentru inca o BIJUTERIE in Liga I! Unde construieste Gica Popescu un SUPER stadion Dupa Bucuresti, Cluj si Ploiesti, inca un oras din Romania se pregateste sa umple un stadion de lux!
din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. ... Din pacate, in orice activitate exista si un sfarsit.
Tricolorele, pregatite de Maria Delicoiu si Mirel Albon, vor sustine pe 4 iulie, un meci amical la invitatia selectionatei Frantei, calificata la Campionatul European din 2013 din Suedia. Partida se va desfasura la Orleans, un oras din centrul Frantei, aflat la aproximativ 100 de kilometri distanta de Paris.
Campion in Romania, Bogdan Onut a decis sa plece definitiv din tara:
Italia - liderul partidului Liga Nordului: ... Liderul de extrema-dreapta Geert Wilders cere un referendum privind apartenenta la UE Partidul de extrema-dreapta francez Frontul National a cerut vineri organizarea unui referendum privind apartenenta Frantei la Uniunea Europeana, dupa ce britanicii au votat in favoarea iesirii din blocul comunitar, potrivit Reuters.
Autoincoronatul atotstiutor trambita hohotind deunazi ca vrea 12 puncte in Liga si ca va sterge pe jos cu Sevilla si Arsenal, fara sa vada ceea ce era evident si ceea ce-i striga toata lumea, chiar si renegatul MM:
Lotul lui Dinamo este mult peste cel de la U din punct de vedere valoric. ... cel mai mare din istoria lui Dinamo. ... Al doilea e Filip care nici la liga 2 nu mai joaca la cum s-a prezentat. ... Din punctul meu de vedere e greu sa mai intorci rezultatul.
Victor Brannstrom, un fotbalist in varsta de 29 de ani, legitimat la Pitea, in liga a patra din Suedia, s-a prabusit si a murit pe teren. ... Victor Brannstrom a jucat in cariera si in prima liga din Suedia, pentru Helsingborg.
Cel mai nou Consiliu al Marii Negre, organizat de Liga Nationala a Statelor Unite, se va desfasura la Constanta pe 4 aprilie 2009. Fondata in 1902, Liga Navala a SUA este o organizatie civila, dedicata educarii publicului asupra importantei puterii maritime pentru Statele Unite si aliatii acestora.
Astazi, 16 Octombrie 2010, are loc, la Sala Palatului din Bucuresti, Congresul National al PSD, unde participa peste 5000 de oameni. Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbat vineri programul de guvernare al partidului si modificările la statut.
Sambata, 16 Octombrie 2010, a avut loc, la Sala Palatului din Bucuresti, Congresul extraordinar al PSD, la care au participat peste 5000 de delegati. Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbatut vineri programul de guvernare al partidului si modificarile la statut.
Handbalistele de la SCM Craiova intalnesc astazi, cu incepere de la ora 14.30, la Filiasi, formatia CSM Bacau, in cadrul etapei a zecea din Liga Nationala.
google-analytics.com